TJ SOKOL MILOVICE vítěz ceny NEZISKOVKA ROKU 2019

16.01.2020 00:07

Sokol Milovice Vyhrál Neziskovku Roku V Kategorii Malé Neziskovky

 
 
 
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
 

Úterý 14. ledna 2020 se zapíše zlatým písmem do historie TJ Sokol Milovice. Naše jednota vyhrála Neziskovku Roku 2019 v kategorii malé neziskovky!

Neziskovka roku TJ Sokol Milovice

Už posedmé udělovala Nadace rozvoje občanské společnosti s partnery ocenění “Neziskovka roku”. Během slavnostního večera v pražské Malostranské besedě, kterého se účastnila starostka našeho sokola Olivie Rubášová a jednatel sokola Tomáš Chromec, jsme v kategorii malé neziskovky vyhráli první místo

V konkurenci 49 organizací jsme se dostali do finalového kola, kterého se letos účastnilo 13 organizací. Organizace, které se přihlásí, procházejí třemi úrovněmi hodnocení. Nejdříve musí vyplnit poměrně složitý hodnoticí formulář, na základě tohoto formuláře se vybere 15 organizací (v letošním roce jen 13), do kterých pak přijede hodnoticí komisař, který provádí kontrolu formuláře a úplně nakonec se vyberou 3 organizace, které předstupují před hodnoticí komisi, kde se organizace prezentuje a komise hodnotí úroveň řízení organizace. A my jsme tím vším prošli a byli jsme vybráni jako nejlepší v dané kategorii!

Tímto bychom rádi poděkovali všem členům, ale i nečlenům  Sokola Milovice, bez kterých bychom nikdy nic takového nemohli dokázat. Děkujeme! A jak podotkla starostka Olivie Rubášová, je to pro nás velký závazek do budoucna, abychom udrželi danou kvalitu a ješte se dále zlepšovali.

Celý rozhovor se starostkou Olivií Rubášovou si můžete poslechnout na webu Radiožurnálu Dvojka
https://program.rozhlas.cz/zaznamy#/dvojka/23/2020-01-15
(začátek rozhovoru v 18:07:30)

 

 

Zpět