soustředění minivolejbal Příšerky

02.09.2020 21:48

Soustředění bylo Pecka

 

Hráčky a hráči z rok fungujícího minivolejbalového oddílu při TJ. Sokol Milovice se vydaly poslední týden o prázdninách na soustředění zúročit vše, co se během roku naučily a vlastně se připravit i na novou minivolejbalovou sezonu.

Ubytování a skvělé zázemí jsme našli v obci Pecka, k dispozici jsme na tréninky měli dva volejbalové kurty, kurt na plážový volejbal a přilehlou travnatou louku.

Trénovat jsme vlastně začali ihned po příjezdu a ubytování. Děti trénovaly víceméně 4 x denně.

Byly rozděleny do tří skupin dle výkonosti a „barev“ minivolejbalu.

 V úterý dopoledne nám trénink zpestřily děvčata z oddílu z Kladna, které byly taktéž na soustředění , my trenéři jsme se naučili nové cviky a všeobecně to bylo pro všechny zúčastněné velmi přínosné. Odpoledne jsme potom měli čistě atletický trénink, následovaný tolik potřebnou fyzickou přípravou.

Ve středu jsme pak navštívili i samotný hrad Pecka, prohlídka hradního sklepení byla umocněna tím, že kvůli výpadku el. proudu tato prohlídka probíhala za svitu svíček.

Ve čtvrtek opět celodenní trénink s míčem, probíhala příprava na páteční závěrečný turnaj.

Večer byl zakončen táborákem spolu s děvčaty z oddílu z Kladna.

V pátek jsme soustředění završili turnajem, každá skupina hrála ten „svůj“ volejbal.

Po obědě probíhaly ještě soutěže, hlavně soutěž „selfie“ byla velmi kladně přijata. V podvečer proběhlo slavnostní předávání medailí a diplomů – ty si odvezlo každé dítě. Všechny hráčky a hráči si odměnu zasloužily.

A než nás v páteční večer stihnul vyhnat do chatek a stanů déšť, oslavili jsme kulaté narozeniny jedné trenérky k pobavení všech dětí, neboť jsme se všichni trenéři převlékli do stylu 80. let.

Dle reakcí rodičů byly děti nadšené, program se jim líbil a volejbalově se posunuly dál. Tímto bych jim chtěl poděkovat za skvělý přístup k tréninkům a celkově za to, jak skvělou partu jsme nejen na soustředění vytvořili. Poděkování patří i rodičům, že svým dětem toto mohli poskytnout. A samozřejmě i sponzorům (Benzina Milovice, Mewa – textil, BEIRE), kteří nemalou částkou na chod soustředění přispěli).

 

Za všechny trenéry  Roman Šmíd, vedoucí oddílu minivolejbalu TJ. Sokol Milovice

 

 

 

Zpět