Nohejbalový turnaj 2020

02.06.2020 09:45

Nohejbalový turnaj Staré Gardy byl uspořádán již po jedenácté, ale teprve podruhé v rámci projektu Move Week. I prestože předcházela nejistota, zda bude vůbec akce povolena kvuli COVID-19, nakonec jsme byli všichni rádi, že jsme mohli turnaj uspořádat. Letos se sešlo 21 hráčů složených ze Staré Gardy Sokola Milovice, AFK Milovice a členů Sokola jiných oddílů (badminton, volejbal, florbal, všestrannosti). Dokonce se účastnily dvě ženy (jedna z oddílu badminton Milovice a druhá cvičitelka všestrannosti). 

Na začátku turnaje si hráči sami vylosovali svůj tým. Bylo celkem 7 týmů po třech hráčích a hrálo se pavoukovým systémem. Všechny zápasy byly neuveřitelně vyrovnané a dramatické. 

Nakonec zvítezil tým č.3 nejlépe bojujícím "na saku" ve složení Pavla Jindrová, Petr Kovařík, Tomáš Mencl. Na druhém místě se umístil tým č.5 ve složení Milan Velechovský, Nikita, Stanislav Pecka a na třetím místě tým č.6 ve složení Petr Kylar, Jakub Krátký a Jiří Zedníček.

Po vyhlášení výsledků se ještě hodnotilo u táborového ohně s opékáním špekáčků. Atmosfera byla úžasná a měli jsme radost, že přišli fandit I vysloužilí Sokolíci z Věrné Gardy. Těsíme se zase za rok na další ročník Move Week s nohejbalovým turnajem.

O důležitosti akce se můžete přesvědčit v dalším vysílání Sokolského spravodaje v sobotu 06.06.2020 na programu České televize.

Gratulace výtězům a díky za účast všem!

Sledujte nás také na naší stránce https://www.facebook.com/sokolmilovice/ , kam vkládáme aktuální dění.

 

Zpět