Křest nového kurtu se vyvedl

02.10.2020 14:00

I přes nepřízeň počasí, které nebylo úplně sváteční a také přes hygienické opatření které nás tento rok zkouší jsme se sešli na slavnostním křtu nového kurtu pro plážové sporty které jsme si v našem Sokole postavili svépomoci. A jelikož naše pozvání přijali také špičkoví čeští beach volejbalisté tak o krásné momenty nebyla nouze.

Ale pěkně popořadě, celá slavnost odstartoval s mírným zpožděním (kvůli dešti) po 10 hodině dopolední kdy starosta města Milovice pan Pilc, zástupkyně české Obce Sokolské sestra Kozáková a samozřejmě starostka našeho sokola sestra Rubášová slavnostně přestřihli pásku a nové hřiště bylo pokřtěno pár kapky šampaňského.

slavnostní přestřižení pásky 

Hned po křtu začala exhibice hráčů beach volejbalu. Naše pozvání přijali Michaela Knoblochová, Markéta Bendíková, Ondřej Šotola a Petr Šmejkal. Tito hráči nám po více než hodinu předváděli úžasný volejbal se spoustou krásných výměn, které jsme si opravdu užili. Hráči si po skončení exhibice kurt velmi pochvalovali a gratulovali nám ke skvělé práci. :)

Celý průběh křtu a také exhibici natáčela Česká Televize, která uvede sestřih v jednom z následujících sokolských zpravodajů na ČT Sport (pravděpodobně víkend 10-11.10.2020). Během exhibice také vznikl rozhovor s jednatelem našeho sokola Tomášem Chromcem pro lokální televizi snews a výsledek můžete vidět na našem youtube kanále

 

Během celého dne také probíhal turnaj trojic ve volejbale v naši sokolovně, který posloužil jako náhrada původně plánovaného dvojbalu (beach a nohejbal), který jsme musel vzhledem k počasí zrušit.
Další akce v rámci tohoto dne byl "Běh všestrannosti" který i přes nepříznivé počasí odběhlo přes 70 dětí!

Fotogalerii ze slavnostního dne najdete zde.

Zpět