ARMY TEST "Best Of"

02.12.2019 22:50

V neděli 24. listopadu 2019 se uskutečnil v Milovicích již třetí ročník Army Testu Best of! pod záštitou ředitele Ředitelství speciálních sil, brigádního generála Pavla Koláře. V areálu ZŠ Juventa v Milovicích se sešlo na 160 malých i větších nadšenců, kteří si na vlastní kůži otestovali, jak a jestli by zvládli fyzickou zdatnost jako vojenští profesionálové.

Úderem deváté hodiny se do pěti disciplín vpustila první vlna nejmenších dětí, které jednotlivá stanoviště dávaly "s prstem v nose", a tak si téměř všechny děti v součtu známek odnesly černé náramky.

Ve druhé vlně proběhla premiéra soutěže sokolských družstev 4+1 (1 dospělý od 18 let, 2 děti do 10 let a 2 děti 11 - 14 let). Ceny nejlepším předával již potřetí brigádní generál Pavel Kolář, ředitel Ředitelství speciálních sil. Zvítězilo sokolské družstvo Badminton, druhé místo získalo družstvo Všestrannost a na bronzové příčce se umístil Šplh.

Dopoledne soutěžily děti, odpoledne se uskutečnil pomyslný zlatý hřeb sezóny, Army Test Best of! pro ženy a muže od 18 let.  Za ženy v disciplíně výdrž ve shybu obsadila 2.místo  členka oddílu Sokol Badminton Milovice Olivie Rubášová.

Výsledky družstev:

1.místo družstvo SOKOL BADMINTON MILOVICE

2.místo družstvo Všestrannost Sokol Milovice

3.místo družstvo šplhu Sokol Milovice

 

 

 

 

 

 

Zpět